Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Co. μηχανημάτων κυλίνδρων (Suzhou), ΕΠΕ κυρίως διάφοροι κύλινδροι ανεφοδιασμού, ρόλοι και τεμαχίζοντας εργαλεία, που χρησιμοποιούνται για τη μετατροπή των ετικετών, ετικέτες IML, ετικέττες ενδυμασίας, φαρμακευτικό, ιατρικό μαξιλάρι, τσάντα Tyvek, αυτοκινητική ταινία, συσκευάζοντας κιβώτιο, χαρτοκιβώτια, υλικό, μονώνοντας υλικό διεξαγωγής θερμότητας, που το υλικό για τα ηλεκτρονικά προϊόντα (υπολογιστής & έξυπνο τηλέφωνο), graphene, η νέα υλική επεξεργασία για τη νέα ενεργειακή μπαταρία, και πολλές άλλες εφαρμογές, κ.λπ.

Η Co. μηχανημάτων κυλίνδρων (Suzhou), ΕΠΕ βρίσκεται σε Suzhou Κίνα, και την κοντινή Σαγκάη. Με την πλούσια εμπειρία, τα προϊόντα μας έχουν ικανοποιητικό υψηλό - ποιότητα, αλλά και οικονομικώς ο πιό αποδοτικός και ανταγωνιστικός. Τώρα έχουμε την επιχείρηση με τους πελάτες από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, και σε πολλές βιομηχανίες.

Τα κύρια προϊόντα μας είναι κύλινδροι, κυλούν και πεθαίνουν, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη μηχανή εκτύπωσης Flexo, τη μηχανή εκτύπωσης όφσετ, Letterpress τη μηχανή εκτύπωσης, Gravure τη μηχανή εκτύπωσης, την τεμαχίζοντας μηχανή, RFID μετατρέποντας τη μηχανή, ντύνοντας τη μηχανή και ούτω καθεξής, όπως ο κύλινδρος τυπωμένων υλών, ο ρόλος Anilox, ο κύλινδρος απόχρωσης, ο λαστιχένιος κύλινδρος, ο ρόλος μελανιού, ο κατεψυγμένος ρόλος, ο θερμαμένος ρόλος, Rotogravure ο ρόλος πιάτων, ο καυτός κύλινδρος σφράγισης, ο ρόλος αποτύπωσης σε ανάγλυφο, ο μαγνητικός κύλινδρος, ο στερεός περιστροφικός κύβος (τεμαχίζοντας κύλινδρος), το εργαλείο, ο τεμαχίζοντας σταθμός, ο μετρητής πίεσης, ο ρόλος οδηγών, ο ρόλος κίνησης, ο πιό μη απασχόλησης ρόλος, κ.λπ.

 

Αυτά τα προϊόντα κατασκευάζονται ακριβώς με CNC την κατεργασία, που χρησιμοποιείται ευρέως στην εκτύπωση ετικετών, τη συσκευασία, τον τεμαχισμό, την επένδυση, την ηλεκτρονική, την αποτύπωση σε ανάγλυφο δέρματος, το ύφασμα, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, την κατασκευή χάρτου, την κατασκευή πλαστικών ταινιών, κ.λπ.

 

Εν τω μεταξύ, παρέχουμε επίσης άλλα σχετικά μέρη, που μετρούν τα εργαλεία, εξαρτήματα, και ούτω καθεξής. Ελπίζουμε να γίνουμε σημείο εξυπηρέτησης από μία και μόνη υπηρεσία σας, και να παρέχουμε την ικανοποιητική υπηρεσία και υποστήριξη για τους πελάτες.

Ο κύριος στόχος μας είναι να παράσχουμε σε όλους τους πελάτες μας τα οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα, υψηλά - ποιότητα, ευγενική υπηρεσία, η οποία βοηθά τις επιχειρήσεις και την επιχείρηση των πελατών μας για να αναπτυχτεί στις προκλήσεις.

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Έχουμε πάνω από την εμπειρία 20 ετών στις βιομηχανίες, με τη μεγάλη γνώση σχετική. Είμαστε κύριοι των προηγμένων μηχανών και του εξοπλισμού, με την τεχνολογία κατάστασης προόδου, και παρέχουμε υψηλό - ποιότητα αλλά οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα στους πελάτες μας.

Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd. Cylinder (Suzhou) Machinery Co.,Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες :

Κύλινδρο

Εξαγωγή pc : 50% - 60%